Scipio Online

 
 
 
 Privacyverklaring

Deze software wordt beheerd door of namens Hagru B.V. die deel uitmaakt van Hagru Beheer BV.

Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Binnen de context van de AVG met betrekking tot deze software zijn wij de Verwerker en bent u de Verwerkersverantwoordelijke. Om dit goed te regelen en de Privacy te waarborgen is er voor eindgebruikers een Verwerkersovereenkomst actief. In deze Verwerkersovereenkomst staat hoe wij met u samenwerken en welke beveiligingsprotocollen actief zijn.

Verwerkersovereenkomst afsluiten
De Verwerkersovereenkomst wordt normaal gesproken afgesloten bij het aangaan van het Online abonnement. Die gebruikers die nog geen Verwerkersovereenkomst hebben kunnen deze uiteraard aanvragen.

Met wie kunt u contact opnemen
Schrijf ons a.u.b. – via info@hagru.nl of aan Hagru B.V., Aarhusweg 4/4, 9723 JJ GRONINGEN wanneer u vragen of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, de verwerkersovereenkomst of om schending van de privacyverklaring te melden.

Nogmaals, we doen er alles aan om uw privacy met betrekking tot onze websites te beschermen. Aarzelt u daarom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring.

Tevens wijzen wij u graag op onze algemene privacyverklaring

Hagru
© 2024 - Hagru
Uw Privacy
Help
Contact
Gebruikersvoorwaarden